Adevarul iese intotdeauna la iveala

Adevarul iese intotdeauna la iveala

 

Dupa isteria pandemic-porceasca din iarna trecuta, si după ce am publicat aici o serie de articole care dovedesc evident inutilitatea vaccinarilor, aveam de gand sa nu ma mai ocup de aceasta tema. In fond, cine a priceput ca vaccinurile nu sunt nimic altceva decat un pericol pentru sanatatea noastra, a priceput deja. Iar cine nu a priceput .... cate dovezi si cata munca de lamurire ar mai fi necesara? Dar iata ca ne parvin niste informatii de-a dreptul ingrozitoare asupra „salvatorului” vaccin H1N1, pe care concernele farma, mana in mana cu grangurii medicinei alopate si cu politicienii de noi alesi spre binele... lor, evident, doreau atat de mult sa ni-l bage pe gat sau, ma rog... prin alte parti, pentru a „salva omenirea de la disparitie”.

Mai exact este vorba despre recentele date prezentate la Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, (U.S. Centers for Disease Control and Prevention's - CDC) in Comitetul de avizare al vaccinarilor pentru copii (Advisory Committee on Children's Vaccines). Datele se refera la efectele pe care vaccinul H1N1 l-a avut asupra femeilor gravide. Concernele farma si medicina alopata se iau la intrecere cu Croitorasul cel viteaz din poveste. Ala reusea “sapte dintr-o lovitura”. Medicina alopata este mai modesta, reuseste doar “doi dintr-un vaccin”. Si mama, si copilul. Asta da eficacitate. Sa ne amintim in treacat aici si de socantele afirmatii ale lui Bill Gates, care referindu-se la vaccinuri, spunea (citez din memorie) ca “acestea sunt o buna metoda de a mai reduce din numarul prea mare de locuitori ai acestui Pamant”.

Dar sa vedem ce anume ne dezvaluie noile date centralizate la CDC. In conformitate cu raportul sus-mentionat, rata avorturilor in randul femeilor gravide in timpul “pandemiei” H1N1 din 2009/2010, a fost cu…. 700% mai mare decat rata medie obisnuită din anii precedeti!!! Aceasta crestere alarmanta (chiar astornomica am putea spune) este corelata direct cu respectivul vaccin. Totusi oficial CDC ascunde adevarul si sustine in continuare ca “nimeni nu a avut de suferit”. Intr-un fel poate ca au dreptate cei de la CDC, caci un foetus (un copil înca nenascut) este din punct de vedere administrative-birocratic, un NIMENI. Si totusi, respectivele mame vad lucrurile un pic altfel (si pe buna dreptate, nu?). În concordanţă cu CDC, aproape 50% dintre toate femeile insarcinate la acea vreme (sezonul de toamna si iarna 2009/2010) au fost vaccinate. Ori datele centralizate arata ca o data cu cresterea numarului de femei vaccinate cu vaccinul specific H1N1 (deci nu cel de gripa sezoniera, anuala) a crescut drastic si numarul de avorturi. CDC-ul insa nu pare a fi prea impresionat de aceste date, numeroase rapoarte indicand faptul ca respectiva Agentie (CDC) a omis sa transmita aceste informaţii vitale catre producatorii de vaccinuri. (Pai normal, ce rost ar fi avut, ca pe aia îi intereseaza doar profitul, nu chestii d-astea nerentabile cu sarcini avortate, foetusi morti, etc. etc.).

In fapt, Dr. Marie McCormick, presedinta Departamentului de Sanatate si Servicii Umane (U.S. Department of Health and Human Services, HHS) Vaccine Risk and Assessment Working Group, a afirmat nu de mult ca nu au fost relatate efecte adverse cauzate de vaccinare in cazul femeilor insarcinate. „Declaratiile false si lipsite de fundament ale gruparilor de la CDC nu au facut decat săadea „lumina verde” Comitetului de avizare al practicilor imunitare (Advisory Committee on Immunization Practices ACIP) pentru a continua recomandarea si pentru sezonul 2010/2011 de a fi vaccinate contra gripei toate persoanele, inclusive femeile gravide” ne explică Eileen Dannemann, directoarea Coalitiei nationale a femeilor organizate (National Coalition of Organized Women).

“Acest nou vaccine pentru 2010/2011 contine aceleaşi component virale H1N1 precum şi neurotoxina Thiomersal (mercur). Pe deasupra insa mai contine inca 2 tulpini virale, adica in fapt este vorba de un triplu-vaccin” adauga in continuare Doamna Dannemann. Numarul total al “deceselor fetale” raportate ca avand legatura cu vaccinarea H1N1 a crescut la 2.440% în 2009, comparative cu anii precedent, fapt mult mai socant decat statistica avorturilor pentru aceasi perioada. (Aici este vorba nu numai de avorturi, ci si de copii nascuţi morti).

Intregul raport poate fi citit (in limba engleza) sub urmatorul link: http://www.progressiveconvergence.com/H1N1-RELATED%20miscarriages.htm

Alte surse folosite pentru acest articol sunt:

http://www.guerillahealthreport.com

http://thepopulist.net/?p=6630

Alt articol foarte interesante pe aceaşi temă puteţi citi la:

http://www.naturalnews.com/027956_H1N1_vaccine_CDC.html

sub titlul “Thousands of Americans died from H1N1 even after receiving vaccine shots” (Mii de americani au murit din cauza H1V1 desi fusesera vaccinati”).

 

                                                                                         Qui bono


12241 Views

Kommentar veröffentlichenKommentar abschicken...