Imposibilaschimbare a medicinei alopat-pasteurizate

Sursa :

http://www.ihresicherheit.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=100048

 

  Louis Pasteur a fost un excroc. Iar acest lucru l-au anunţat ziareledeja pe la începutul anilor 90. Fondatorul teoriei infecţiei, Pasteur, şicreatorul vaccinului contra turbării, Pasteur, a „învârtit” în aşa felexperimenete efectuate în laboratorul său, încât să obţină rezultate care săcorespundă teoriei sale. Astfel, turbarea a putut să o transmită de la unanimal la altul, doar în momentul în care a injectat „material infecţios”direct în creerul animalului pe care experimenta. Prin nici o altă metodă nu areuşit să declanşeze reacţii asemănătoare turbării. Nici oral, niciintramuscular, nici intravenos. Nici până astăzi nu există o modalitatediagnostică de a certifica turbarea. Boala se constată numai în bazasimptomelor.

   Dece nu este permisă terapierea unui animal turbat? Pentru că s-ar putea multprea uşor descoperii excrocheria! Ori, vaccinarea animalelor de companie este oafacere foarte rentabilă. Mulţi dintre colegii contemporani ai lui Pasteur auexprimat îndoieli serioase asupra teoriei infecţiei a lui Pasteur, precum şiasupra vaccinului contra turbării.

  Apropos, o asociaţie de protecţie a animalelor a oferit un premiu de20.000 de Euro celui care va putea prezenta o publicaţie ştiinţifică care săconţină dovada virusului turbării. Ori pentru oamenii de ştiinţă, care sepretind specialişti, o astfel de condiţie nu ar trebui să constituie oproblemă, iar suma de 20.000 de Euro este o sumă considerabilă. Şi totuşi,nimeni până în ziua de astăzi nu a pretins premiul. Nu vi se pare ciudat?

  Desigur că la vremea respectivă au fost puţini oameni obişnuiţi care săremarce acţiunea respectivă în cadrul informaţiilor din ziare. Iar medicinapasteurizată oricum s-a făcut că nu observă nimic. Şi de ce ar face-o. Ar fiavut mult mai mult de pierdut decat 20.000 de Euro.

   Defapt miza este ENORMĂ!!! Dacă teoria infecţiei se dovedeşte a fi falsă, sepierd contracte de miliarde. Cercetătorii rămân pe drumuri, şi doar nimeni nueste nebun să se facă singur şomer. Poate doar unul ca Stefan Lanka. Şi în faptnu este vorba decât despre o TEORIE. Teoria infecţiei, învăţătură adoptată princonsens, nu prin dovezi. Teorie care nu a fost încă confirmată!

   Şide ce ar fi nevoie să fie confirmată ştiinţific? Doar credem cu toţii în ea. Şieu până nu de mult! Încă din primii ani de şcoală ni se bagă chestia asta bineîn cap. Şi totuşi până astăzi încă nu a fost, conform legilor virologiei, vreunvirus patogen certificat fără tăgadă. Nu credeţi? Întrebaţi autorităţile desănătate asupra dovezilor. Nu veţi primi nici una! Doar răspunsuri evazive,dacă oricum le veţi primi şi pe acelea. Dar nici o dovadă! Nimeni nu poate numio publicaţie ştiinţifică corectă, în care să fie certificat un virus patogen.Nu există nici una în toată lumea!

   În oricare altă ştiinţă, fizăcasau chimia de exemplu, în ultimii 150 de ani s-au acumulat mereu descoterirideschizătoare de noi drumuri, revoluţionare, care au făcut ca teoriile maivechi să fie înlăturate. Iar cercetătorii din aceste domenii au recunoscut, lamomentul respectiv, că făcuseră înainte o greşeală, crezuseră ceva fals, seînşelaseră. Nu le este ruşine să faca o astfel de declaraţie. Daca ar fi să negândim doar la fizica cuantică!

   Numai în medicină, în ultimii150 de ani, nu s-a schimbat nimic în privinţa teoriei infecţiei şi avaccinării. Nici o descoperire nouă, revoluţionară. Medicina alopată a rămasţeapănă!

   În medicinapasteurizat-alopată nu există erori! Dar nici soluţii contra afecţiunilorcronice!

   Este un scandal faptul căAsociaţiile de medici stabilesc ele singure pentru ele însăşi care suntstandardele cercetării medicale şi care anume metode terapeutice trebuiescfolosite. Iar tot ce vor ei, noi trebuie să acceptăm. Fără a cere explicaţiisau dovezi! Nu există o comisie independentă care să stabilească metodeleterapeutice cele mai eficiente şi sigure. Credeţi oare că vreo asociaţie amedicilor va recunoaşte vreodată că o metodă terapeutică homeopată este maieficientă şi mai sigură decât una alopată?

    Este un lucru recunoscut decătre toată lumea că medicina de urgenţă, în cazul accidentelor, precum şichirurgia sunt o binefacere pentru omenire. Practic, de fapt, singurele domeniiîn care medicina mai contează astăzi!

   Ceea ce a demonstrat însămedicina alopată în cazul afecţiunilor cronice sau sistemice este jalnic.Cercetarea medicală în această direcţie înghite de decenii miliarde de dolaridin banii plătitorilor de impozite, fără a fi putut ca nici măcar una dintreaceste boli să fie vindecabilă. În permanenţă se suprimă doar simptomele, darnu şi boala însăşi. Iar cercetătorii ne promit de peste cinzeci de ani întruna,că se află foarte aproape de o „revoluţie“ în direcţia uneia sau alteiadintre  afecţiunile cronice, doar cuscopul de a mai stoarce în continuare fonduri pentru cercetarea „vântuluiturbat“.

   Conform statisticilor, înciuda măreţelor progrese obţinute de medicina alopată, bolile cum suntdiabetul, cancerul, Parkinsonul şi multe altele fac în fiecare an din ce în ce maimulte victime. Rata mortalităţii datorate lor este în permanentă creştere.Luaţi de exemplu cancerul: în afară de chemoterapie cu chimicale extrem detoxice, radiaţii şi extirpări, medicina alopat-pasteurizată nu mai are nimicaltceva de oferit! Iar numărul îmbolnăvirilor de cancer creşte în fiecare an.Unde sunt „succesele“ sforăitoare? Şi oare, domnilor medici, chiar nu vă puteţiînchipui de loc că jocul acesta nu mai „ţine“? Adică lumea-i proastă, nu? Darconform unui sondaj cu un mare număr de oncologi din ţările vestice, 2/3 dintreaceştia, la o adică, ar refuza terapia standard, chemoterapia, pentru ei şipentru membrii familiilor lor!!! Asta-i bună doar pentru noi, nu?

    De când cu tehnicagenetică, medicina alopată ne fericeşte, la intervale regulate, cu noi virusuriucigaşe. Tot la intervale regulate, care mai nou se şi succed cu o viteză dince în ce mai mare, de pomenim cu câte o pandemie din cauza căreia nu prea moarenimeni. În afară de a vă ocupa tot timpul cu băgatul fricii în prostime, maiştiţi să vă ocupa cu ceva? Mulţumim din inimă cartelului!

    În permanenţăcercetătorii încearcă să „rasolească“ natura în atelierele lor meşteşugăreşti.Sunt create plante modificate genetic care să aibă o mare rezistenţă contradăunătorilor. Chipurile pentru a se folosi cât mai puţine pesticide. Şi s-aobţinut exact efectul contrar. Foamea de câştig financiar a dus la crearea deplante ale căror seminţe nu mai germinează. Astfel fermierii sunt constrânşi săcumpere în fiecare an seminţe pentru recolta viitoare. Seminţe patentate deunii ca cei de la Monsanto. Ideea asta „genială“ a ruinat mii de mici fermieriîn India, şi asta doar ca un mic exemplu. Se urmăreşte câştigul financiar,uitându-se faptul că natura nu este intereasă în Rockefeller şi bursa americană.Se urmăreşte modificarea genetică a unei plante pentru a se obţine un câştigcât mai mare, uitându-se că tot ce se află pe acest pământ interacţionează. Cemodificări provoacă aceste tehnici genetice în corpul nostru nu poate încănimeni spune. Dar în mod sigur provoacă modificări. Ne jucăm de-aDumnezeu!  Animalele cărora li s-au datfuraje modificate genetic au refuzat hrana. Se pare că sunt mai deştepte decâtnoi, amărâţii „Dumnezei“.

    Iar din punct de vederemedical, tehnica genetica nu a adus încă nici un beneficiu. Decât poate celorcare vreo două decenii la rândul au primit miliarde de dolari ca subvenţiepentru a descoperi cauza genetică a cancerului. Slavă Domnului, între timp aurenunţat. Dar din păcate, pentru a nu pierde subvenţiile, au inventat virusuricare chipurile provoacă boli. De unde oare găsesc virologii atâtea virusuri?

    Cel mai simplu lucru,dacă te pricepi un pic la şmecherii. Gândiţi-vă doar la următorul fapt: corpulomenesc este constituit din peste 50.000.000.000 (cincizeci de bilioane) decelule. În fiecare secundă mor sute de mii de celule şi sunt  înlocuite cu alte sute de mii noi. În cadrulfenomenului de apoptoză (moartea programată a celulei) membrana celulară serupe iar conţinutul celulei este eliberat în corp. De asemenea şi nucleulcelulei se desface eliberând helixul dublu al ADN-ului. Ca urmare a acestuifapt, helixul dublu al DNA-ului se „rupe“ în bucăţi mici. În cei circa 3,5 litri de sânge din vene (subliniez, VENE)se găsesc în permanenţă milioane de frânturi din ADN.

     În cunoscutul jurnal despecialitate „Nature“ a fost publicat în 2001 un articol în care se menţionafaptul că în cadrul proiectului de descifrare a genomului uman, au fostgăsite circa 450.000 de secvenţe genetice care sunt foarte asemănătoare cu ceeace savanţii consideră a fi retrovirusuri!!! (Nature Band 409 Seite 860-921, Februar 2001).

   Deci, ce este aici aşa de greu ca printrecele 450.000 de „fragmente“ să găseşti în fiecare lună unul care aduceîntrucâtva cu un retrovirus?
    Există afecţiuni în cadrul cărora un organ,sau altul, se află în suferinţă. De exemplu, hepatita este o reală  inflamaţie a ficatului, datorată (având învedere rolul de centrală chimică şi de purificare pe care îl joacă acest organ)unei multitudini de factori toxici, începând cu alcoolul şi fumatul, trecândprin tot felul de toxine şi chimicale, şi ajungând până la stress. Desigur căîn acest caz, pe lângă fenomenul absolut normal al apoptozei (moarteaprogramată a celulelor) apare şi cel de necroză (moartea violentă şineprogramată a celulelor).

   Deci cantitatea de ADN eliberatdin celulele moarte va fi mai mare. Iar în cazul celulelor atinse de necroză,este destul de uşor de înţeles că aceste celule au avut de „suferit“ înainte dea muri violent, anormal. De unde se poate destul de uşor conchide că în acestecelule au avut loc, înaintrea morţii, o serie de perturbări. Şi deformări aleADN-ului.

   ADN deformat şi rupt în bucăţipe care Domniile voastre, Domnilor virologi, îl veţi găsi foarte uşor însângele venos (de ce se face recoltarea sângelui din venă? vom vedea imediat).Drept urmare veţi ieşi pe piaţă cu un nou virus, descoperit în baza unorfrânturi genetice (ADN sau ARN) care „nu par a aparţine organismului gazdă“!Domnilor, atâta timp cât lumea este ignorantă, chestia asta merge. Dar totuşi,nu toţi sunt atât de uşor de prostit. Şi din ce în ce mai mulţi încep să sedesprindă de „habarnism“.  Este suspectfaptul că de atâtea decenii, tot găsiţi virusuri noi, dar nici un remediucontra lor. Cam cât timp credeţi că o să mai ţină şmecheria asta? AIDS, diabet,hepatită, parkinson, MS, etc. etc. etc. Domnilor, dormiţi bine noaptea? Fărăcoşmsruri? Fără remuşcări? Sunteţi mândri că-i duceţi de nas pe ceilalţi? Dar atunci de ce când vi se cere dovada izolăriivirusului X sau Y, vă ascundeţi după corcoduş!

   Şi ce face medicina alopat-pasteurizată? Se simte omul rău, se duce ladoctor, care îi ia sânge (din venă!) şi îl trimite la laborator. O operaţieextrem de anevoioasă, chiar epuizantă. Necesită un efort intelectualconsiderabil, nu? Doctorul trimite sângele cu menţiunea : „suspect  de .....“. Asta ca să nu se încurce cumvaborcanele la laborator.  Care laboratorîntreprinde analizele necesare suspiciunii doctorului. Şi nici nu este demirare că laboratorul va găsi ceva. Cine caută, găseşte. Mai ales în sângelerecoltat din venă.  De ce?

  Acuma, o recoltare a sângelui din arteră este periculoasă, căciarterele, spre deosebire de vene, stau „sub presiune“. După o recoltare desânge din arteră pacientul trebuie să suporte un bandaj foarte etanş, lucrudesigur dureros. Altmineri se poate risca o mare pierdere de sânge (hemoragie).Aşa ca s-a ales metoda recoltării sângelui din vene. Până aici, totul OK. Doarcă în artere sângele transportă oxigen şi substanţe nutritive, pe când prinvene sângele transportă „resturi şi deşeuri“ care sunt duse către ficat, caretrebuie să se ocupe cu eliminarea lor. Ori, în laborator, în sângele din vene,nici nu este de mirare că poţi găsi te miri ce. Printre altele şi acesteresturi din celulele moarte, deci şi frânturi de ADN. Mană cerească pentruvirologi.     

  Trebuie doar să cauţi, ceva vei găsi cu siguranţă! (Vezi în legătură cuaceasta şi scrisoarea Domnului profesor de biologie moleculară Dr. Heint LudwigSänger, din cadrul articolelor asupra hepatitei C de pe Site-ul nostru).

  De ce nu se gândesc medicii şi virologii la aceste aspecte? Mister?

  Mai degrabă cred că pentru marea majoritate a lor este mai comod aşa. Cesă-şi mai bată capul! Iar pe cei care cunosc aceste aspecte, şi totuşi nu lefac publice, îi rog să mai citească o dată citatul din Bertold Brecht de pepagina de start a acestui Site.

   Dorinţa de câştig material!      OUI BONO?

 

  Oameni buni, întrebaţi, citiţi,informaţi-vă de peste tot. Numai aşa vom putea schimba ceva. NOI!

  Căci ei se pare că nu vor săschimbe nimic! Lor le e bine aşa!

  Nouă însă nu!                               
                                                                 
Traducere şi adaptare: Qui bono