Unele nonconcordanţe şi o propunere pentru gripa porcilor

după Dr. med. Teresa Forcades i Vila

   Rândurile de ma jos sunt un rezumat al interviului acordat de Doamna Teresa Forcades la începutul lunii Septembrie. Întregul interviu îl puteţi vedea în Youtube (Bell Tolling for the swine flu), începând cu linkul: http://www.youtube.com/watch?v=A0JqQyl09zQ  (şase filme de câte 10 min. în spaniolă cu subtitrare engleză). Filmele există şi în secţiunea video (Vaccinuri şi virusuri) de pe www.quibono.net

Vezi de asemenea Blogul Teresa Forcades din cadrul  www.catalunyareligio.cat

   Doamna Teresa Forcades (n. 1966) a studiat medicina la Universitatea din Barcelona precum şi medicina internă la Universitatea din New York. Ulterior a studiat teologia la Universitatea Harvard, studiu încheiat cu „Master Divinitas“ (Masterat în Teologie) în 1997. După reîntoarcerea în Spania a intrat în mânăstirea Sant Benet de Monserrat. Deoarece absolvise studiul teologic la o univesitate protestantă, acesta nu i-a fost recunoscut în Spania catolică. De aceea a studiat până în 2005 la Facultatea Catalonia din Sant Cugat Teologia Fundamentală. În domeniul medicinei a primit ân 2004 gradul de doctor în cercetarea sănătăţii la Universitatea din Barcelona. În prezent desfăşoară o activitate de cercetare la Universitatea Humbold din Berlin. Doamna Teresa Forcades i Vila este vicepreşedinta ESWTR, adică a „European Society of Women in Theological Research“.

    Toate acestea îi permit Doamnei Forcades să-şi exprime liber (nemai fiind membră a corpului medical) o părere autorizată (având totuşi calificarea de medic) asupra porcăriei gripale. Iar în ceea ce priveşte autoritatea morală a unei astfel de persoane, cred că nu este nimic de adăugat.

 

1.Date ştiinţifice

- Ambele cazuri de aşa-zisă „nouă gripă“ (virusul A/H1N1 tulpina S-OIV) au fost diagnozate pe 17 Aprilie 2009 în California (USA).

- „Noua gripă“ nu este nouă pentru că aparţine tipului A, şi nici pentru că aparţine subtipului H1N1. Gripa din 1918 (gripa spaniolă) a fost tot A/H1N1, iar din 1977 virusurile A/H1N1 constituie o parte a virusurilor întâlnite în gripele sezonale. Singurul lucru nou este tulpina S-OIV. (Aici ar fi foarte interesant de cercetat rolul vaccinărilor masive din 1917, premergătoare gripei spaniole, precum şi vaccinarea din Fort Dix din 1976, care a declanşat gripa la soldaţii americani din Fort Dix, iar mai târziu în China şi Rusia în 1977!?! cu un rezultat de 4 milioane de decese.)

- 33% din persoanele peste 60 de ani par a fi imune la noul virus (deci născute înainte de 1949, şi deci care nu mai erau la vârsta persoanelor active în armată, cel puţin pentru bărbaţi, în 1976-1977; interesant!)

- Din momentul declanşării, până în 15 Septembrie au decedat în Europa 137 de persoane, iar în toată lumea 3559 persoane; în această privinţă este de menţionat că în fiecare an în Europa mor între 40.000-220.000 de persoane ca urmare a gripelor sezoniere normale.

- Experţii recunoscuţi în domeniul sănătăţii, printre care Dr. Bernard Debre (membru în Comitetul Etic Naţional Francez) şi Dr. Juan Rodriguez Sendin (preşedintele Uniunii medicilor din Spania) au făcut cunoscut, în baza datelor primite din ţările emisferei sudice, acolo unde iarna s-a sfârşit deja, că mortalitatea şi gradul de complicaţii al „noii gripe“ sunt mult mai mici decât cele normale ale gripei sezoniere. (vezi Cf. Le Journal du Dimanche (25. Juli 2009): Debré: ‘Cette grippe n’est pas dangereuse’; cf. La Razó; şi 4. September 2009: Rodríguez Sendín: Cordura frente el alarmismo en la prevención de la gripe A).

Nonconcordanţe care necesită clarificări

-La sfârşitul lui Ianuarie 2009, filiala austriacă a concernului Baxter distribuie 72 de kilograme de material pentru vaccinuri la 16 laboratoare din Austria, Germania, Cehia şi Slovenia. Un tehnician al firmei cehe Bio Test hotărăşte cu de la sine putere să efectueze nişte probe cu materialul respectiv asuupra unor jderi (folosiţi pentru experimente în laborator încă din 1918 în cazurile de gripă). Toate animalele vaccinate decedează! În consecinţă se demarează o serie de cercetări care scot la iveală faptul că materialul furnizat de firma Baxter era contaminat cu virus viu de gripă aviară! (virusul A/H5N1) combinat cu virus de gripă sezonieră (A/H3N2). Dacă nu s-ar fi descoperit la timp acest lucru atunci am fi avut întradevăr pandemia despre care se trâmbiţează atâta acuma. Se pare însă că „jocurile“ erau deja făcute, avalanşa declanşată, vaccinurile pregătite în secret, toată logistica fusese pornită deja. Se pare de asemenea că fuseseră investite sume mari de bani în această „pandemie“! Care trebuiau recuperaţi!

   Această combinaţie de virusuri poate fi extrem de letală, deoarece se amestecau împreună un virus cu un pericol de mortalitate de 60% dar cu grad de molipsire redus (cel de gripă aviară), cu un virus cu pericol de mortalitate redusă, dar cu mare putere de molipsire (trensmitere de la om la om).

   Pe data de 29 Aprilie 2009, exact la 12 zile după descoperirea primelor două cazuri de gripă porcină, Doamna Dr. Magaret Chan, preşedinta OMS, declară treapta de alarmă 5 în privinţa unei pandemii de gripă, solicitând tuturor statelor membre să elaboreze planuri de urgenţă şi cerând oficiilor de sănătate să fie deosebit de vigilente. După doar o lună şi jumătate, pe 11 Iulie 2009, Dr.Chan declară, pentru toată planeta, pandemie (treapta de alarmă 6) provocată de virusul A/H1N1 S-OIV.

   Pe ce bază a declarat Dr. Margaret Chan pandimia, din moment ce toate datele disponibile arătau că actuala formă de gripă era mult mai blândă decît cele sezoniere din anii precedenţi? Pe deasupra nu era vorba despre un virus complect nou (da, dar ăla de la Baxter ar fi fost, nu?- dublu mortal!!!) iar mare parte din populaţie era imună la el.

    Doar că Dr. Margaret Chan îşi pregătise terenul din timp! În Mai 2009 OMS a modificat definiţia „pandemiei“ după cum doreau muşchii industriei farmaceutice. Până în Mai 2009 pandemia putea fi declanşata atunci când un anumit procent, însemnat, din populaţie deceda ca urmare a infecţiei virale. Această cerinţă, singura definiţie clinică a unei pandemii (şi deci de aici cea care obliga la o serie de reacţii şi măsuri politice) a fost înlăturată în Mai 2009, după ce la data de 26 Aprilie 2009 USA declarase „stare de urgenţă naţională în domeniul sănătăţii“; şi aceasta în timp ce în toată ţara (USA) de abea se îmbolnăviseră 20 de persoane, şi nu exista încă nici un caz de deces!!!

   Mai trebuie spus că firma Baxter a contestat faptul că materialul viral infectat era destinat producerii de vaccinuri umane. Deci, atenţie, nu a contestat că materialul era infestat, ci doar că nu era destinat pentru vaccinuri umane!

   Da pentru cine mama sărăciei era destinat? Pentru Mihail Sadoveanu şi Fraţii Jderi?

Ah, nu, asta nu ne mai spune firma Baxter, pentru cine era destinat acest material (sub pretextul secretelor de producţie). Asta nu este treaba noastră, a sclavilor prostăvani.

   (Vezi The Canadian Press: Baxter admits flu product contained live bird flu. 27. Februarie 2009; şi Virus mix-up by lab could have resulted in pandemic. The Times of India, secció de ciencia, 6. Martie 2009. De asemenea http://www.who.int/mediacentre/news/statements/2009; Cohen E. When a pandemic isn’t a pandemic. CNN, 4.Mai 2009; http://edition.cnn.com/2009/HEALTH/05/04/swine.flu.pandemic/index.html;

Doshi, Peter. Calibrated response to emerging infections. BMJ 2009;339:b3471)

Consecinţele politice ce decurg din delararea „Pandemiei“

   În cazul unei pandemii este posibilă declanşarea vaccinării obligatorii (forţate) pentru anumite grupuri de persoane sau chiar pentru întreaga populaţie! În astfel de cazuri statul are împuternicirea (deci şi puterea juridică, legislativă şi poliţienească) de a impune vaccinarea, respectiv de a aplica pedepse (în amenzi – bani, până la 1000 de dolari pe zi, sau prin închisoare). Într-o astfel de situaţie desigur că foarte mulţi ar fi cedat şi s-ar fi lăsat vaccinaţi (dupa care am fi avut foarte probabil o a doua gripă spaniolă, că tot mai zilele trecuta s-a anunţat că am ajuns la şapte miliarde de sclavi pe planeta asta; prea mulţi Domnule, prea mulţi; şi toţi vor să mănânce, şi să se distreze, şi.... în fine).

   Doar că în privinţa noului vaccin contra noii gripe trebuie să ştim câteva lucruri noi (ameţesc de atâtea noutăţi):

1.     Prima noutate: Marea majoritate a laboratoarelor administrează vaccinul astfel, încât nu este sufucuentă o singură injecţie, ci două. Iar OMS recomandă a nu se subestima noua gripă. Ceea ce înseamnă de regulă că se vor administra trei injecţii!!! Ori acest lucru înseamnă că se „triplează“ şi riscurile efectelor nedorite, secundare, situaţie ale cărei consecinţe nu se pot cunoaşte, căci nu am mai avut niciodată până acuma de a face cu o tripă vaccinare!!!

2.     A doua noutate: unele laboratoare au hotărât să introducă în vaccinuri adjuvanţi mai puternici decât în cazul vaccinurilor contra gripelor sezoniere. Aceste substanţe au rolul de a stimula sistemul imunitar în producerea de anticorpi. Spre exemplu vaccinul produs de GlaxoSmithKlşine conţine adjuvantul numit AS03 (o combinaţie de squalen cu polysorbat) care amplifică de 10 ori reacţia imunitară (şi asta administrată de 3 ori!). Problema este însă că nimeni până acuma nu poate da vreo garanţie, că la o astfel de „excitare“ a sistemului imunitar nu vor apare grave boli autoimunitare într-o oarecare perioadă de timp (similare afecţiunii numite sindromul Guillan-Barre, o formă de paralizie).

3.     A treia noutate: este aceea anume că firmele producătoare de vaccinuri au solicitat şi obţinut introducerea unei clauze speciale în contractele care se încheie cu guvernele diferitelor ţări, şi anume lipsa de orice responsabilitate în privinţa eventoalelor daune aduse sănătăţii celor vaccinaţi (se estimează în general că 10 persoane dintr-un milion se pot procopsi cu sindromul Guillan-Barre; dar aceasta în cazurile cunoscute până acuma cu vaccinuri normale, nu cu d-astea de 3 x 10 !!!). USA a semnat deja astfel de documente prin care nici firmele producătoare şi nici politicienii nu au nici o responsabilitate, deci nu pot fi acţionaţi în instanţă!

(Vezi Falkiner, Keith. Get the rushed flu jab or be jailed. Irish Star Sunday, 13. September 2009.;

Senate Bill n. 2028: An act relative to pandemic and disaster preparation and response in the

commonwealth. 4. August 2009. Cf. Moore, RT.

Critics rage as state prepares for flu pandemic. September 2009. WBUR Boston.

Cf. Vaccination H1N1: méfiance des infirmières. www.syndicat-infirmier.com/Vaccination-H1N1-

mefiance-des.htlm

Stobbe, Mark. Legal immunity set for swine flu vaccine makers. Associated Press, 17. Juli 2009.)

Chestii de căzut pe gânduri!

   Dacă materialul infectat expediat de Baxter nu ar fi fost întâmplător descoperit în Ianuarie 2009 (tehnicianului ăla eu i-aş ridica statuie), atunci am fi avut într-adevăr de a face cu o pandemie, şi încă cu una groasă de tot, cu un potenţial de milioane de decese. Din acest punct de vedere este de neexplicat tăcerea, atât mediatică cât şi politică, asupra evenimentului din Februarie din Cehia. Mai bine zis este şi suspectă şi condamnabilă. Şi de „pus pe gânduri“!!!

   Şi mei de neînţeles este modul iresponsabil prin care OMS precum şi guvernele a foarte multe ţări, precum şi instituţiile responsabile cu supravegherea şi controlul epidemiologic au adoptat „Pandemia“ fără o bază reală.

   Iresponsabil şi de neexplicat în mod extrem de grav sunt miliardele de Euro din casele publice care au fost „făcute cadou“ producătorilor de vaccinuri pentru o pandemie inexistentă!!! Asta în timp ce o treime din populaţia planetei moare de foame, iar foarte mulţi oameni nu au un acoperiş deasupra capului sau un loc de muncă! Este o ruşine!

   Atâta timp cât aceste lucruri nu vor fi scoase la lumină şi lămurite, persistă pe mai departe pericolul ca noi materiale destinate vaccinurilor să fie „infectate intenţionat“, noi situaţii de vaccinare forţată să fie astfel create, noi riscuri incalculabile să fie asumate pe seama sănătăţii noastre!

   Dacă gripa de anul acesta va rămâne în continuare tot atât de blândă (şi a rămas, astăzi fiind 25.12.2009, Sfânta zi de Crăciun, iar de pandemie, Slava Domnului, nici pomeneală), nu există nici o motivaţie pentru a accepta riscurile pe care le aduce cu sine o vaccinare (sindromul Guillan-Barre, de exemplu).

   Iar dacă în mod surpiinzător s-ar declanşa un val de decese şi o agravare a gripei sezoniere de anul acesta, cu atît mai puţin ar avea rost efectuarea unui vaccin, căci o astfel de agravare ar putea  însemna doar două lucruri: 1. virusul gripei A a suferit o mutaţie, sau 2. un alt virus (sau alte virusuri, Made in Baxter?) au intrat în circulaţie. Ori în ambele cazuri, actualul vaccin nu mai are nici măcar eficacitatea unei frecţii la un picior de lemn!

   Nemai vorbind de faptul că dacă ceea ce pusese la cale Baxter s-ar fi întâmplat, TOCMAI VACCINUL AR FI FOST CEL CARE AR FI RĂSPÂNDIT EPIDEMIA!!!

Propunere

În primul rând, nu intraţi în panică; este cel mai prost sfetnic. Luaţi-vă măsurile normale de evitare a unei molipsiri şi nu vă vaccinaţi, aşa cum foarte mulţi oameni înţelepţi din  ţara noastră (Spania în cazul de faţă) ne recomandă!

Apelaţi de urgenţă la toate mijloacele legale care stau la îndemâna cetăţenilor pentru a obţine următoarele: nimeni să nu fie obligat, forţat să se vaccineze împotriva voinţei sale, iar cei care doresc să se vaccineze, în nici un caz să nu renunţe la drepturile legale pe care le au (ei sau familiile lor) în cazul în care apar daune aduse sănătăţii ca urmare a vaccinării.

   Căci este evident faptul, dacă analizăm la „rece“ cele petrecute în ultimele câteva luni, că tocmai aceste două obiective majore le urmăresc companiile farmaceutice şi unii politicieni.

 

   Oameni buni, treziţi-vă până nu e prea târziu.

   Domnilor medici, în jurământul Domniilor Voastre, aţi jurat să vă puneţi în slujba umanităţii.

   În slujba umanităţii, nu a concernelor!!!

   FĂCEŢI-O, PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU! FĂCEŢI-O PÂNĂ NU ESTE PREA TÂRZIU!

 

                                                                         Traducere şi comentariu: Qui bono