Pandemia mincinoşilor    În data de 26 Ianuarie va avea loc laStrasbourg o şedinţă de urgenţă a Comisiei de sănătate a ParlamentuluiEuropean, solicitată de Dr. Wolfgang Wodarg, medic epidemiolog şi politiciansocial-democrat german, în legătură cu „Falsa pandemie“. În acest cadru vor fiaudiaţi reprezentanţi ai unor concerne farma precum si reprezentanti ai OMS,cărora li se impută că au organizat împreună una dintre cele mai mariexcrocherii din istoria modernă a medicinei.

   Dr. Wolfgang Wodarg nu este singur în acestdemers al său. Alături de el se află şi ministra poloneză a sănătăţii, DoamnaKopacz, care a refuzat să-şi otrăvească fraţii şi surorile cu un vaccinîncropit de mântuială, doar din dorinţa de a face bani. (Aloooooo! Se aude la Bucureşti?)

  De asemenea Wodarg este susţinut de o seriede parlamentari UE, de oameni de ştiinţă şi medici, de protestele a milioane deeuropeni contra „Mafiei Farmaceutice.“

   Încă nu este clar dacă şedinţa se vadesfăşura cu uşile închise (cum în mod sigur va încerca să obţină concernelefarma şi OMS) sau va fi publică, aşa cum doreşte Wodarg.

    „Industria farma a creat panică şi a pusguvernele ţărilor europene sub presiune. Nu pot înţelege de ce institutelenaţionale de cercetări au făcut jocul concernelor farma. (Alooooooo! Se aude şi la Cantacuzino?) Milioanelor de oameni lis-au administrat vaccinuri neverificate, nesigure, fiind puşi în faţa unorpericole necunoscute, şi toate acestea pentru o pandemie inexistentă, dar pecheltuiala plătitorilor de impozite.“ Comentează Dr. Wodarg.

   În Germania, deşi presa se abţine deocamdată(lacomandă) să comenteze demersul lui Wodarg, Forumurile de discuţii ale ziarelormari sunt pline de laude la adresa acestuia.

   Pe de altă parte guvernul Germaniei, şi nunumai el, a început negocierile cu concernele farma, pentru a prelua mai puţinedoze de vaccin decât se stabilise iniţial. Dar se pare că şi povestea asta estetot un „bluff“. Ministrul Sănătăţii din Germania, Philipp Rösler, a anunţat astăzi că vor fi doar 34 de milioane devaccinuri livrate, în loc de 50 de milioane. Doar ca ce nu se mai spune este cărestul de 16 milioane, respectiv contravaloarea lor, va rămâne tot laconcernele farma, ca avans pentru „livrările viitoare“. Deci… se mai pune de opandemie şi la toamnă. Să vedem ce orătanie mai alegem din ogradă de data asta.

   Lucru cert este însă că doar 4% dinpopulaţia Europei s-a lăsat trasă în ţeapă! Aşa că acuma singura speranţă arămas Ucraina. Care s-a trezit brusc cu o ofertă de 400 de milioane de doze, decare în fapt nu are nevoie. Nemai vorbind că nu are nici bani pentru a leplăti. Milioane de doze pe care guvernele ţărilor vestice înceară să le„plaseze“ cuiva, oricui, numai să scape de ele.

   Cam asta ar fi de prin Europa zilei de azi,despre pandemia zilei de ieri. Din România zilei de azi însă lucrurile sunt cumult mai triste decât ieri.

   A murit un om tânăr şi talentat. Dumnezeusă-l odihnească.

   Dar reacţia pe care au avut-o românii lavestea decesului lui Toni Tecuceanu este, îmi pare rău că trebuie să o spun,specifică. Până în prezent au murit peste 190 de persoane în Romania din cauzagripei porcine (se spune), şi nimeni nu a fugit ca disperatul să se vaccineze.Dar atunci când se întâmplă aşa ceva cu o personalitate cunoscută, înebuneştelumea şi se iau cabinetele medicale cu asalt. Probabil că de aceea avem înRomânia atâtea accidente rutiere, pentru că încă mai reacţionăm „specific“ laaccidentul Prinţesei Diana de acum câţiva ani.

    Despre toată povestea cu săracul ToniTecuceanu nu am sa scriu aici, căci se scrie destul la ora actuală în ţară.Doar un singur citat din EVZ:

În ceea cepriveşte faptul că virusul gripei noi nu iese din prima la analize, mediciispun că acest lucru este normal. „Depindeunde este localizat virusul, cum se face prelevarea problelor şi ce cantitatede virus există în organism”, spune prof. dr. Marian Neguţ, de la UMF„Carol Davila”. În cazul actorului Toni Tecuceanu explicaţia ar fi că virusul afost localizat în plămâni şi abia apoi a urcat către bronhii şi trahee, de undeprelevarea de probe se face mai uşor. „Sediulvirusului a fost iniţial în aleveolele pulmonare şi apoi este posibil să fiurcat către bronhii şi trahee. Până a urcat virusul acolo rezultatele au ieşitnegative”, precizează medicul Marian Neguţ.

O asemenea chestie n-am mai auzit in viaţa mea. Păi bineDomnule Doctor, da pe unde a intrat virusul ăsta in bietul om? Prin călcâie.Virusul gripei de orice soi zoologic vreţi Dvs. se ia prin respiraţie sau priningurgitare, deci pe nas si gură. Adică vreţi să spuneţi că a intrat pe nas sigură, dar nu a lăsat urme, după care s-a dus glonţ în alveole, nu? Şi abea dupa8 zile care n-au fost decât 3, l-aţi putut depista. Depinde „desigur“ decantitatea de virusuri din organism. Săracul om, conform declaraţiilormedicilor,  avea plămânii complectdistruşi.  Vreţi cumva sa spuneţi că faptaasta o făcuseră vreo 200-300 de virusuri mititele, pitite printr-un cotlonstinger, de v-au trebuit trei analize până să iasă una aşa cum vă convenea.

Măi să fie, da frumoase gogoşi mai pandemizează unii!

   Pe de altă parte, dacă lucrurile stau întradevăr aşacum se sugerează într-o serie de publicaţii din ţară, cum că în fapt ToniTecuceanu nu a murit de gripă porcină (ceea ce eu cred că este adevărat) atuncinu vreau să spun decât un singur lucru:

    Domnilor, voi cei care vă folosiţi de moartea unui om pentru a văînavuţi, nu vă este teamă că într-o bună zi veţi fi chemaţi la Cel de Sus şi vatrebui să daţi socoteală? Chiar până într-atât de jos poate decădea un om,încât să facă din moartea unui frate de-al său un capital financiar şi politic.

    Faţă de o persoană careeste în stare de astfel de fapte, oricât de străină ar fi şi indiferent câţi cerceiar avea, simt un profund dezgust. Atât!

                                                                                                                 Qui bono