Realizari "remarcabile" ale medicinei alopate.

 

   Se estimeaza cain fiecare an circa 40.000 de pacienti mor in spitale datorita unor factoripatogeni rezistenti la antibiotice. Cum s-a ajuns aici? Si din vina cui?

    Bacteriile simicrobii sunt entitati vii, care au propriile lor sisteme de aparare si maiales de adaptare. Fapt care se pare ca nu a fost luat in considerare decercetatorii si oamenii de stiinta care lucreaza pentru concernelefarmaceutice. Fara a sta prea mult pe ginduri si fara a efectua verificarile sistudiile necesare, concernele farmaceutice au aruncat pe piata o gramada deantibiotice, care mai de care mai puternice si eficace. Totul s-a desfasuratprin campanii mediatice si de marketing bine puse la punc. Ca doar este vorbade bani, de foarte multi bani.  Iarastazi ne aflam in situatia in care streptomicina, tetraciclina, ampicilina,penicilina, etc. Nu mai au eficacitate asupra microbilor si bacteriilor. Aceste“animale prostute si mici” au devenit rezistente, si cu o nerusinare faraseaman se impotrivesc “magicelor produse” ale industriei farmaceutice.

    Asta ar fi ochestie. Bun. Dar cumea este ca usturoiul (allicin), uleiul de masline(oleorepin) sau uleiul de oregano (carvacrol) raman mai departe substantenaturale eficace impotriva acestor “mici bestii”.

   Oare cum se faceca aceste substante, aceste produse naturale cunoscute de sute si mii de aniraman si in ziua de azi eficace contra bacteriilor si microbilor, in timp cefermecatele si minunatele antibiotice nu?

  Acuma, sa nucredeti ca exista pe undeva un medic alopat care-si inchipuie ca de aia a facutel o facultate, ca sa prescrie usturoi, ulei de masline si de oregano. Nuuuuuuu! El este un om invatat care prescrie pacientilor boabe cu nume complicate,care sint mai rele decit un placebo. Caci au efecte secundare, caci distrug nunumai “inamicii” dar si bacteriile “bune” cele necesare functionarii corect acorpului, cum ar fi bacteriile din flora intestinala, si pe deasupra ii mai si“imunizeaza “ pe dusmanii astia mici.

    Cum s-a ajunsaici? Pai....

   De exemplu, cudoar citiva ani in urma, in Clinica Universitatii din Frankfurt erau 24 de persoane care munceau in sectorulde cercetari dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea  isi primesc salariul  de la industria farmaceutica si numai una dela Universitate. Veti intelege atunci, care este terapia pe care o voradministra bolnavilor. Desigur ca cea care corespunde intereselor financiareale ...platitorului. Iar cercetarile contra SIDA se desfasoara dupa aceeasi schemade interese ca si toate celelalte cercetari, indiferent de afectiunile contracarora se fac cercetari. Adica, altfel spus, cercetatorii (covirsitoarea lorparte9 danseazas asa cum li se cinta. Si lautarul la nunta cinta ce vrea nasul.Ca el cel care da banii.

   Din 1970, de cândcelebul Richard Nixon a declanşat războiul contra cancerului, s-au cheltuitpână în prezent numai în USA peste 30 de bilioane !!! de dolari. Cu rezultateremarcabile, aş spune. În timp ce în 1970 mortalitatea la 100.000 de persoaneera de 189,6, în 1994 ea a crescut la 200,9. Deci, în 25 de ani, şi cu unastfel de capital financiar în spate, aţi reuşit să creşteţi rata de decese la100.000 de persoane !!! Vă mulţumim pentru remarcabilele performanţe. Medicinaconvenţională ar trebui să recunoască în sfîrşit că A PIERDUT RĂZBOIUL CONTRACANCERULUI. Veţi spune că aţi reuşit totuşi să prelungiţi viaţa celor bolnavide cancer. Da? Minciună. Aţi reuşit doar să depistaţi mai de timpuriu un caz decancer, astfel încât, după socoteala Dumneavoastră, durata unei boli fiindcalculată de la descoperirea bolii până la deces, aţi reuşit de fapt... nimic.Mâine veţi spune ca la fiecare sugar aţi depistat eventualitatea unui cancer.Poate, poate, se va îmbolnăvi cândva, în viitor, de cancer. Asta înseamnă căaţi prelungit viaţa acelei fiinţe umane cu 80 de ani ? Genial mod de a înşela.Terapiile practicate astăzi în cazurile de cancer sunt extrem de toxice, şieste trist să constatăm că o mare parte a bolnavilor, înainte de a muri decancer, decedează ca urmare a efectelor secundare provocate de terapiileDumneavoastră ! În USA se prescriu anual reţete în valoare de peste 100 debilioane de dolar i!!! Iar medicamentele si terapiile prescrise astfel provoacătot anual efecte secundare care costă la rindul lor încă 177 de bilioane dedolari. Se estimează la circa 274 de persoane care mor zilnic in USA ca urmarea efectelor secundare ale terapiilor prescrise de medicii alopaţi.  Asta înseamnă peste 100.000 de persoane pe an!

     Dar nu, nu medicii alopaţi sunt de vină. Ci noi înşine, că ne lăsăm prostiţi, şialergăm ca nişte nebuni după otrăvurile prescrise pe reţete. Norocul face caRomânia să nu fie o ţară atât de bogata ca şi USA, astfel încât la noi,prescriindu-se mai puţine reţete, şi mor mai puţini oameni. Macabru, nu ?

     Faptul că medicina alopată s-a străduit şiîn mare parte a reuşit, cu largul concurs al concernelor farmaceutice, să neascundă o imensă cantitate de adevăruri şi informaţii, totuşi nu ne scuză nicipe noi ca pacienţi, pentru lipsa de informare şi naivitatea cu care v-amacceptat erorile (ca să nu spun minciunile). Coenzim Q10 poate înlocui cu succes Digitalis (substanţă folosită înafecţiunile cardiace) fără a avea aceleaşi efecte toxice. Ghimbirul  (Ginger) sau uleiul de peşte suntantiinflamatori nesteroidali puternici, care însă nu cauzează ulceraţiigastrice, nu de puţine ori mortale, precum Iboprofe (substanţa activă conţinutăîn medicamente cum ar fi Aleve, Motrin şi multe altele). Usturoiul proaspătzdrobit, vitamina E, magneziul şi uleiul de peşte pot subţia sângele (acţiunenecesară în unele boli arteriale) fără a provoca hemoragii, aşa cum o faceWarfarin-ul (substanţa de bază coumarin). Va mai mirati oare ca 7 din 10pacienti in USA aleg sa bata la uşa medicinei alternative? Dar atunci cand Dumneavoastrainsiva sunteti bolnavi, la ce usa bateti? Exista in Bucuresti medici carepractica medicina alternativa, si care au peste 60% dintre pacienti medicialopati! Adica pe Domniile Voastre. Daca sunteti atit de siguri pe terapiile pecare cu darnicie si dragoste fraţească ni le recomandatţ, oare de ce nu  le folosiţi si pe propria Dumneavostră piele?

   Dumneavoastră ŞTIŢI toate aceste lucruri !!!Există sute de studii, serioase si documentate, care confirmă aceste fapte.Daca nu le cunoaşteţi, vă mai puteţi oare numi medici? Iar dacă le cunoaşteţi,şi totuşi ne recomandaţi mai departe respectivele substanţe chimice,atunci....cum vă numiţi ? Am putea îndrăzni să vă întrebăm: Care este scopulmeseriei practicate de Domniile Voastre?

    Altfel spus, am puntea săîndrăznim să vă întrebăm inca o data... QUI BONO?